Diskrimineringsbyrån Gävleborg
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Samarbeten och opinion

I Diskrimineringsbyrån Gävleborgs uppdrag ingår att opinionsbilda, genomföra kurs- och seminarieverksamhet samt ge allmän information. För att nå ut i hela länet, i alla tio kommuner och till medborgare, civilsamhället, näringslivet och myndigheter ingår vi gärna samarbeten med andra. Ju fler vi är - desto starkare blir vår röst att förebygga och motverka diskriminering.

Antidiskrimineringsbyråerna

Tillsammans är vi starkare!

Har din organisation exempelvis en idé på ett projekt, ett aktivitetsförslag eller kanske en gemensam debattartikel? Kontakta i så fall Diskrimineringsbyrån Gävleborg, så ser vi på möjligheterna att samverka. Diskrimineringsbyrån Gävleborg har varit engagerade i samarbeten vad avser pride och minoriteter – genom utställningar, artiklar och kunskapshöjande föreläsningar och föredrag. Vi verkar i hela länet och eftersträvar spridning av vår verksamhet i alla kommuner och orter, stad som landsbygd.

Välkommen att kontakta oss med dina tankar. Tillsammans kan vi motverka diskriminering i Gävleborg!

Våra projekt

Vi driver olika initiativ för att främja förståelse, motverka fördomar och diskriminering. Här kan du upptäcka våra pågående och avslutade projekt.

Se våra projekt

Upplever du dig diskriminerad?

Gör en anmälan till diskrimineringsbyrån Gävleborg genom att fylla i vårt anmälningsformulär. Vi kontaktar dig inom två arbetsveckor. Vi arbetar under tystnadslöfte.​​​​​

Anmäl diskriminering